Legrati is een jong bedrijf wat zich heeft specialiseerd in nostalgisch en authentiek smeedijzer en gietijzer beslag van hoogwaardige kwaliteit  Ons hang- en sluitwerk is van dik materiaal en handgemaakt. Inmiddels met meer dan 100 producten en ontwerpen wij zelf nieuwe producten die nergens anders te verkrijgen zijn.

Omdat alles al duur genoeg is doen wij er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden en daarmee ook onze prijzen als laagste in Nederland te kunnen aanbieden:

- we werken met digitale facturen, dat scheelt papier en verzendkosten;

- we hebben geen winkel, maar u kunt altijd op afspraak bij ons thuis langskomen om de producten te bekijken of op te halen;

- we gebruiken soms hergebruikte dozen;

- geen betaalde dure advertenties; 

- we delen de opslag met een ander bedrijf en kunnen deze kosten laag houden.

Het beslag is meestal zwart en afgewerkt met of zonder bijenwas. Indien zonder bijenwas is het beslag afgewerkt met zwarte poedercoating en kunt u het beslag ook buiten gebruiken. Met bijenwas kunt u beter binnen gebruiken of buiten als u juist verweerd beslag mooi vindt.

Legrati is gevestigd in het dorpje Middelie in Noord-Holland alwaar U op afspraak langs kunt komen om de producten te bekijken.

U kunt ons ook mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen via 0638008443

Geregistreerd onder Kvk nr. 59312564.

 

Deze site werkt met standaard sessiecookies.
Ok